Köttbullar med varmakoppen

Serverar: 50 portioner

Detta recept gör jag alltid, blir mycket goda och saftiga bullar.

Ingredienser

  • 500 g älgfärs
  • 1 påse varmakoppen potatis och purjolök
  • 1 gul lök
  • 1 dl mjölk
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Grillkrydda
  • 1 klyfta vitlök
  • Instruktioner

    Blanda ner i en bunke varmakoppen och mjölk. Riv löken fint och riv vitlöken. Blanda ner i blandningen, låt svälla en stund. Tillsätt köttfärsen och krydda efter smak. Smörj en långpanna med smör och rulla köttbullarna. Stek dem mitt i ungnen ca 25 minuter på 200 grader. Kolla så de ej blir överstekta.

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben