Köttfärs med wokgrönsaker

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En snabb och god variation på en färsrätt.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 msk olja eller flytande matfett
  • 350 g nötfärs
  • 2 msk kalvfond eller 1 buljongtärning
  • 400 g frysta wokgrönsaker
  • salt
  • peppar
  • 1 msk soja
  • Instruktioner

    Skala och hacka löken och fräs den mjuk i matfettet. Blanda ner köttfärsen och låt fräsa tills färsen blir grynig. Tillsätt fond eller buljongtärning och wokgrönsakerna. Låt fräsa ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Häll till sist över sojan. Servera med fullkornsris eller bulgur och sweet chilisås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben