Köttfärs pannkaka

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 45 minuter

Mycket god med Sallad till!

Ingredienser

  • Pannkakan
  • 3 ägg
  • 5 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • 2½ dl vetemjöl
  • 100 g smält margarin
  • Köttfärssåsen
  • 300 g köttfärs
  • 1 burk krossad tomat
  • Salt
  • Vitlökspeppar
  • 1 hackad lök
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop pannkakan och häll smeten i en smord mjölad långpanna, sätt in det i ugnen som är värmd till 200 grader. Baka i ugnen ca 25 minuter, tills pannkakan är fast.
    2. Under tiden gör man köttfärssåsen som vanligt när man gör sås till pasta. Smaksätta efter önskan.
    3. När pannkakan är färdig stjälp upp den på disken och låt svalna något. Ta såsen och smeta ut den på pannkakan Rulla ihop som en rulltårta från långsidan, dela på mitten och lägg på en ugnsfast form o strö över lite riven ost ställ in i ugnen 200 grader till osten är smält,

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben