Köttfärsfyllning
Serverar:
16 portioner
Till grundpirogs receptet
Ingredienser
500 g nötfärs
1 msk olivolja
1 gul lök, hackad
1 vitlöksklyfta, pressad
2 morötter, rivna
3 msk tomatpuré
½ dl vatten
1 ½ tsk salt
½ tsk mald svartpeppar
1 ½ tsk timjan
1 ½ tsk oregano
2 dl kokt ris
Instruktioner
Bryn först färsen, tillsätt lök och vitlök och låt fräsa med 5 min. Tillsätt morötter, tomatpuré, vatten salt och kryddor. Låt puttra 10 min. Tillsätt riset, smaka av och låt svalna.
Se receptet grunddeg piroger
Liknande recept
Piroger med köttfärsfyllning
4.6
1 h
10-16
85
Köttfärspaj från Zambia
4
Nyttigare piroger med olika fyllningar
4.7
16
34
Evas goda köttfärspaj
4.6
4-5
8
Små köttfärspajer
3
1 h 30 min
18
Köttfärspaj
2
1
Canelloni med köttfärs och ricotta
4
4
Tinas Kantarell och köttfärspaj
4.4
1 h
4
14
Pajdeg på kikärtor
4.8
30 min
4
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!