Köttfärsfyllning

Serverar: 16 portioner

Till grundpirogs receptet

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 1 msk olivolja
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 2 morötter, rivna
  • 3 msk tomatpuré
  • ½ dl vatten
  • 1 ½ tsk salt
  • ½ tsk mald svartpeppar
  • 1 ½ tsk timjan
  • 1 ½ tsk oregano
  • 2 dl kokt ris
  • Instruktioner

    1. Bryn först färsen, tillsätt lök och vitlök och låt fräsa med 5 min. Tillsätt morötter, tomatpuré, vatten salt och kryddor. Låt puttra 10 min. Tillsätt riset, smaka av och låt svalna.
    2. Se receptet grunddeg piroger

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben