Gudomligt gott, jag gör alltid en rätt så stor limpa för då räcker det till matlådan och som pålägg på hårdbröd mackor.
Ingredienser
600-700 g köttfärs
½ liten finhackad gul lök
1 ägg
Ca ½ dl ströbröd
Ca ½ dl mjölk
Ca 2-2½ tsk salt
Svartpeppar, efter behag
Grillkrydda, efter behag
1 paket cantadou vitlök eller creme bonjour vitlök
Pensling
En klick milda culinesse
Några droppar soya
MMMM,va gott det var.Gjorde potatismos till.Kan varmt rekommendera denna rätt.
Tack för ditt recept. Ett bevis på att en köttfärslimpa kan vara god.
Kanonbra recept på köttfärslimpa den vart jättefast och bra och jobba med. Absolut det bästa recept på köttfärslimpa jag testat hittills........ Vår kräsna 12-åring älskade denna köttfärslimpa och paxade alla rester :-) Jättekul att han åt så bra !! Jag gjorde dock en annan fyllning på västerbottensost och soltorkade tomater i örtlag samt basilika. Det vart jättegott och passar även till kött och kyckling ! Nästa gång skall jag dock testa med vitlöksost det blir säkert succe det oxå !! Tack för ett "Toppenrecept"
Tack för ditt recept! Jättegott, alla tyckte om den. Vi hade potatismos till, perfekt.
Bra färs som blev bra skivor när man skar upp köttfärslimpan. Gott också. Lena
En otroligt god köttfärslimpa. Kommer att göra den flera gånger.
Oj så god den var, kommer absolut att göra den här rätten fler gånger :-D
Jättegott! Tack för receptet! Jag har lagat den här flera gånger. Sist använde jag Creme Bonjour Kantarell istället och det blev väldigt bra det också.
Väldigt god och den kommer att finns många ggr på vårat matbord. Den klart godaste köttfärs limpan jag smakat.
Detta var smaskigt! barnen gillade den skarpt och var oroliga att det inte skulle räcka till pappa som var på jobbet ;)Tack!
Den här var så god (och lättlagad)att det absolut inte behövs någon sås.