Köttfärsröra

Serverar: 6 portioner

Tid: 1 timme

Enkelt och gott

Ingredienser

  • 6 hg köttfärs
  • 2 lökar
  • 2 tsk salt
  • 2 msk mjöl
  • 2 dl buljong
  • 1 brk krossade tomater
  • 1 tsk grovmalen svartpeppar
  • 1,3 kg skivad potatis
  • 4 dl riven ost
  • 3 dl grädde
  • Instruktioner

    Bryn lök, salt och färsen tillsammans, blanda i mjölet och buljongen. Sätt i tomaterna och svartpepparen och låt det puttra i ca 10 minuter. Lägg hälften av potatisen i en ugnsfast form, sen hälften av röran, ett lager potatis och resten av röran. Sedan sätter man i osten och grädden.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Den användbara köttfärsen
    Köttfärs är en användbar grundprodukt, speciellt i vardagslag. Men det...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben