Köttfärsröra med dijontouch
En snabb men lite lyxigare vardagsrätt, tycker jag i alla fall! :O) Godast blir rätten, dock, med vildsvins- eller hjortfärs. Persiljan gifter sig med dijonen's speciella arom och nudlarna balanserar det hela. Mums säger jag bara!
Ingredienser
400 g köttfärs
Ca 5 cm purjolök, strimlad
1 tsk salt
1 krm malen svartpeppar
1 tsk dijonsenap
1 msk soya
Ca ½ dl crème fraiche
Till servering
Nudlar
Skivad tomat
Färsk persilja
Instruktioner
- Stek färsen i smör eller margarin i en stekpanna.
Lägg purjolöken i stekpannan ihop med färsen och stek i ca en minut (beroende på eget tycke).
Blanda i resten av ingredienserna i stekpannan med färsen och purjolöken. Låt det puttra i några minuter.
- Servera med nudlar, skivad tomat och färsk persilja!
Liknande recept
Kommentarer (0)