Köttfärsröra med dijontouch

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En snabb men lite lyxigare vardagsrätt, tycker jag i alla fall! :O) Godast blir rätten, dock, med vildsvins- eller hjortfärs. Persiljan gifter sig med dijonen's speciella arom och nudlarna balanserar det hela. Mums säger jag bara!

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • Ca 5 cm purjolök, strimlad
  • 1 tsk salt
  • 1 krm malen svartpeppar
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk soya
  • Ca ½ dl crème fraiche
  • Till servering
  • Nudlar
  • Skivad tomat
  • Färsk persilja
  • Instruktioner

    1. Stek färsen i smör eller margarin i en stekpanna. Lägg purjolöken i stekpannan ihop med färsen och stek i ca en minut (beroende på eget tycke). Blanda i resten av ingredienserna i stekpannan med färsen och purjolöken. Låt det puttra i några minuter.
    2. Servera med nudlar, skivad tomat och färsk persilja!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben