Köttfärssås med kanel

Serverar: 6 portioner

Denna rätt uppskattas väldigt mycket av 2/3 av familjen (4). Dock inte av våra tjejer (2) som inte alls gillar spaghetti och köttfärssås.

Ingredienser

  • 1 kg blandfärs
  • 2 gula lökar
  • 3 morötter
  • Salt
  • Peppar
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 1 msk chilipeppar
  • 1/2 msk cayennepeppar
  • 1 msk kanel
  • 1 msk paprika
  • 1 dl chilisås
  • 2 burkar Campbells tomatsoppa
  • 1 burk krossade tomater
  • Instruktioner

    1. Hacka löken, riv morrötterna och bryn dem i smöret. Lägg därefter i färsen. Krydda väl när färsen är brynt, innan ni tillsätter tomatsoppan och krossade tomater. Låt koka samman några minuter. Klart!
    2. Servera med en god spaghetti al dente.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    zonale 5 augusti 2008

    Överraskande god smakbrytning.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben