Köttfärssås med keldasås

Serverar: 4 portioner

Gott, snabbt och enkelt. Servera med nykokt pasta.

Ingredienser

  • 1 vitlöksklyfta
  • 400 g nötfärs
  • smör
  • salt
  • peppar
  • 2 1/2 dl Kelda klassisk gräddsås
  • 1 msk fransk senap
  • persilja
  • Instruktioner

    Skala och finhacka vitlöksklyftan. Fräs färsen smulig i smör i en stekpanna. Tillsätt vitlöken. Salta och peppra. Rör ner såsen och värm. Smaka av med senap och rör ner persiljan strax före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Queenie 27 mars 2008

    Kanongott. Gjorde det i dag och det var mkt uppskattat. Kommer jag garanterat att göra fler gånger.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben