Köttfärssås med senap

Serverar: 4 portioner

Senapen sätter verkligen en god smak på köttfärssåsen !!!

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • 1 gul lök
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 2 msk ljus fransk senap
  • 2 msk svensk senap
  • 1 tsk salt
  • 1-2 kryddmått svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken. Bryn färsen med löken i smör i en stekpanna på medelstark värme. Finfördela färsen med en gaffel under bryningen. Tillsätt crème fraiche, vatten och senap. Smaksätt med salt och peppar. Låt koka på svag värme 2-3 minuter
    2. Servera köttfärssåsen till pasta och gärna med en råkostsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben