Kokos- och vaniljsås
Serverar:
4 portioner
Gott till frukt och glass.
Ingredienser
3 påsar kokmarsan
6 dl mjölk/havremjölk/rismjölk
2 msk strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 msk kokos
Instruktioner
Vispa ner kokmarsanen i mjölk/havremjölk/rismjölk.
Koka upp under omrörning. Tillsätt socker, vaniljsocker och kokos. Kyl såsen.
Liknande recept
Hemmagjord vaniljsås
4.9
4
11
Äppelkaka med kokos och vaniljsås
4.6
8-10
8
Havretoscaäpplen med vaniljglass eller vaniljsås
30 min
4
Kokos- och punsch sockerkaka
5
2
Chokladpudding och vaniljsås i glas
3
30 min
6
2
Sega kokos- och chokladpuckar
2
35 min
12
1
Kokos- och havrerutor
4
30 min
25-30
1
Kokos- lakrits- och dadelmums
30 min
15
Karin Weibulls äppelpaj med vaniljsås
5
45 min
4-6
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!