Sega kokos- och chokladpuckar

Serverar: 12 portioner

Tid: 35 minuter

Glutenfria sega goda kakor som har smaken av kladdkaka.

Ingredienser

  • 3 äggvitor
  • 1 nypa salt
  • 2 dl strösocker
  • 3,5 dl kokos flingor
  • 0,5 dl kakao
  • Ev vispgrädde
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa äggvitorna till hårt till skum. Tillsätt saltet under vispningen. Vispa ner lite socker i taget. Klicka sedan ut smeten på bakplåtspapper med hjälp av två stora skedar. Grädda i ca 20 minuter Låt svalna på bakplåtspappret.
    2. Serverar du sedan med en klick vispgrädde så blir det extra gott.

    Liknande recept

    4.8
    1 h 10 min
    9
    6

    Kommentarer (1)

    Clis 6 december 2011

    När ska kokosflingorna och kakaon i? :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben