Kokosbitar

Serverar: 50 portioner

mmm

Ingredienser

  • 50 g smör eller margarin
  • 1 /2 dl strösocker
  • 1/2 dl florsocker
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 påse ( 200 g) kokos
  • bakplåtspapper
  • Garnering
  • 175 g ljus choklad
  • 25 g kokosfett
  • Instruktioner

    Blanda smör, socker och grädde i en kastrull, låt koka 5 minuter, rör om hela tiden.Tillsätt kokosflingorna. Häll ut smeten på ett bakplåtspapper, ställ kallt. Skär i bitar. Smält choklad och kokosfett i vattenbad eller i mikron. Doppa bitarna i chokladblandningen och låt stelna på bakplåtspapper. Förvaras i kylskåp!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben