Smält 150 g choklad över ett vattenbad (går i micron också, men var i så fall försiktig och rör om mycket så det inte bränns). Smält även smöret och blanda det sedan tillsammans med chokladen och socker.
Separera äggvitan och äggulan från varadra. Rör ner äggulan i smeten samt kokosflingorna, mjölet och vaniljsockret.
Vispa äggvitorna till ett hårt skum och rör sen ner det i smeten.
Smöra och bröa en rund form med löstagbara kanter, häll i smeten och låt kakan grädda 15-20 minuter i nedre delen av ugnen på 175 grader.
Smält resterande 150 g av chokladen och häll det sedan över kakan då den kommit ut ur ugnen.
Otroligt god!!! Provbakade igår för att bjuda kollegorna nästa vecka och "råkade" äta upp 1/3 själv trots att den var rätt mättande... Många moment, men inte så krånglig att göra ändå, tyckte jag. En 5:a i betyg!
Otroligt god!!! Provbakade igår för att bjuda kollegorna nästa vecka och "råkade" äta upp 1/3 själv trots att den var rätt mättande... Många moment, men inte så krånglig att göra ändå, tyckte jag. En 5:a i betyg!