Kokoskladdkaka

God till ett glas mjölk, eller med en klick grädde till.

Ingredienser

  • 150 g smör
  • 2,5 dl socker
  • 2 dl mjöl
  • 2 dl kokos
  • 1 dl kakao
  • 2 tsk socker
  • 2 ägg
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Smält smöret. Rör ihop alla torra ingredienser, tillsätt äggen och det smälta smöret. Blanda till en jämn smet.
    3. Häll smeten i en smord form (eventuellt bröad med ströbröd eller kokos). Ställ in i nedre delen av ugnen och låt den vara där i 15 - 20 minuter.
    4. Låt kakan svalna. Servera gärna med grädde. Hoppas det smakar!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    insiders 7 juli 2011

    oj oj oj va gott det var! vi kunde inte sluta äta

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben