Kokospanerad fisk med sweet chili och lime

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Hittat receptet i Coops "Mer smak". Låter gott!

Ingredienser

  • 1 dl vetemjöl
  • 2 dl kokosflingor
  • 2 ägg
  • 600 koljafilé eller annan vit fisk
  • 1 tsk salt
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • Till servering
  • 2 dl sweet chilisås
  • 1 lime
  • Ris
  • Instruktioner

    Häll upp mjöl på en tallrik och kokosflingor i en annan. Vispa sönder äggen i en skål. Skölj och skär fisken i mindre bitar. Salta och vänd den först i mjölet, sedan i äggen och sist kokosflingorna. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek på låg värme två minuter på varje sida, tills paneringen blivit gyllenbrun. Servera med sweet chilisås, en limeklyfta och ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben