Lammfärsbullar med chili lime sås

Serverar: 4 portioner

Mycket smak i dessa köttbullar, såsen är lite "sting" i.

Ingredienser

  • 500 g lammfärs
  • 1/2 tsk salt
  • 1 ägg
  • 1/2 dl mjölk
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 röd chilipeppar
  • Arla smör- & rapsolja
  • 3 dl Kelda sås Chili Lime
  • Instruktioner

    Blanda färsen väl med salt, ägg, mjölk och vitlök. Kärna ur och finhacka chilin och blanda med färsen. Forma till 8 stora köttbullar. Bryn dem runtom i smör-&rapsolja i en stekpanna. Sänk värmen och efterstek ca 5 min. Värm såsen under omrörning. Servera med bulgur blandat med finhackad röd paprika och kokt broccoli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben