Kokosrulltårta

Garnera med grädde och bär så får du en liten tårta.

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 11/2 dl socker
  • 3/4 dl potatismjöl
  • 2 msk kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 1/2 dl kokosflingor
  • Fyllning
  • 150 g smör
  • 2 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 äggula
  • 2 msk hallonsylt
  • Garnering
  • Grädde
  • Hallon
  • Instruktioner

    Ugn: 250 grader Vispa ägg och socker pösigt. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver och sikta ner det i smeten. Rör i kokos. Bred smeten i långpanna klädd med bakppapper. Grädda i 5 minuter. Stjälp upp kakan på sockrat papper och låt svalna. Rör ihop smör och florsocker. Rör i vaniljsocker, äggula och sylt. Bred krämen över kakan och rulla ihop. Garnera med grädde och hallon.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben