Kokostoppar med russin och nötter

Serverar: 20 portioner

Här har kokostopparna gjorts lite mer matiga med russin och nötter. MUMS! Om man vill kan blanda alla tre nötsorterna för att göra kakan ännu mer spännande.

Ingredienser

  • 3 medelstora ägg
  • 1 dl socker , gärna råsocker
  • 200 g kokosflingor
  • 100 g margarin , smält
  • 1 dl russin , gärna sultanrussin
  • 1 dl jord- , cashew- eller hasselnötter , hackade
  • Instruktioner

    1. Rör ihop ägg och socker. Tillsätt kokosflingor, margarin, russin och nötter. Låt smeten stå och svälla ca 10 minuter. Lägg smeten, drygt 1 msk, i toppiga klickar på en plåt med bakplåtspapper.
    2. Grädda i mitten av ugnen 10-12 minuter. Lossa kakorna innan de kallnat.
    3. Ugnstemperatur 200º

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben