Kokt gristunga
God smörgåsmat.
Ingredienser
500 g gristunga
4 st lagerblad
10 st svartpepparkorn
Instruktioner
Koka upp rikligt med vatten. Lägg i svartpepparkornen, lagerbladen och gristungorna. Koka tills tungorna är mjuka, ca 1 timme.
Låt gristungorna svalna i vattnet, men dra av skinnet när tungorna fortfarande är varma.
Skiva tungorna tunt och lägg på smörgås.
Liknande recept
Kokt torsk med grönsaksragu
4
30 min
4
Kokt rödspätta med gräslökssås och lyxmos
4.5
4
2
Hummer, kokt färsk
1 h
2
1
Kokt torsk med mild äggsås
4.7
4
3
Kokt sill
4.5
20 min
4
Julskinka kokt
4
3 h 30 min
1
Falukorv- och baconpanna med kokt potatis!
20 min
4-5
2
Afrikansk inspirerad viltgryta kokt i rödvin
5 h
8
1
Chiligratäng med gristunga
1 h
5-6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!