Koljafilé med ört- och fetaosttäcke

Serverar: 3-4 portioner

Koljan hör till släktet torskfiskar. Den har ett ljust, fint och dessutom väldigt magert kött. Receptet går ju naturligtvis bra med vilken fisk som helst, så låt smaken få avgöra. Lycka till!

Ingredienser

  • 600 gram koljafilé
  • 1 dl färsk basilika
  • 1 kruka gräslök
  • 1 dl persilja
  • 1 paket fetaost
  • 2 burkar crème fraiche
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    1. 1. Hacka örterna och blanda med crème fraiche. Smula i fetaosten. Blanda till sist ner salt.
    2. 2. Fördela blandningen på filéerna och grädda mitt i ugnen, på 175 grader i cirka 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben