Korv Stroganoff

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Vanlig, improviserad, korv Stroganoff med lök och ketchup.

Ingredienser

  • 1/2 faluring
  • 2 medelstora lökar
  • Ca 1-2 dl ketchup
  • 2 msk mjöl
  • 4 dl mjölk
  • Instruktioner

    1. Hacka löken och strimla korven. Börja med att fräsa löken, lägg sen i korven också. I teflonpanna funkar det utan fett, annars är det bara att ta en klick smör eller olja.
    2. Häll över ketchup. Jag brukar bara ta så mycket det ser ut att behövas, alltså har jag aldrig mätt exakt hur mycket jag tar.
    3. Gör en redning av mjölet och ungefär hälften av mjölken och häll över. Rör om och värm. Om det är för "kladdigt" så häll på mer mjölk.
    4. Salt och peppar om det behövs. Ät gärna med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Kladdkakan95 21 juli 2009

    gott gott:-)

    Kladdkakan95 21 juli 2009

    och väldigt enkelt hehe

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben