korv stroganoff med oxsvanssoppa

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 30 minuter

Jag har fått ett fint betyg på den här, min son som är kock och har egen restaurang säger alltid att det är bara mamma som kan göra korv stroganoff.

Ingredienser

  • 1 normal falukorvsring
  • 2-3 burkar campells oxsvanssoppa
  • 5 dl matlagningsgrädde
  • Persilja
  • Ketchup
  • Instruktioner

    1. Skär korven i stavar och bryn ordentligt med smör Häll över oxsvanssoppan och grädden och ketchup har jag i ganska mycket, det är en smaksak, salta efter behag och låt allt puttra en stund, klipp sen över rikligt med persilja.
    2. Jag har aldrig några mått man måste prova sig fram till rätt smak men oxsvanssoppan gör sitt det kan jag lova. Sen äter vi ris till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben