Korvgryta

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 25 minuter

Middag på 25 min

Ingredienser

  • 0.5 st falukorvsring ca 500g
  • 1 stor gul lök
  • 1 burk champinjoner ca 200g
  • 1 dl tomat puré
  • 1 burk creme fraiche
  • ca 3 msk Ketchup
  • grovmalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Hacka korven och löken i små bitar,
    2. Fräs korven och löken i en djup stekpanna, rör ner tomatpurén och champinjonerna med spad. Häll i cremefraichen, ketchupen och peppra. Låt grytan koka i ca 2 - 4 min
    3. Servera med ris eller makaroner.
    4. Gillar man starkare mat kan man byta ut falukorven mot chorizo eller sremska och ketchupen mot chilisås.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (1)

    catlover 14 september 2009

    Tack för ett gott recept som dessutom var enkelt och snabblagat, kommer att tillagas flera gånger.

    Relaterade Artiklar

    Korvgryta
    Egentligen en enkel rätt, men den smakar härligt. Denna korvrätt in...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben