Korvgryta med pesto

Serverar: 4 portioner

Korvgryta med bl.a. svarta oliver, körsbärstomater, pesto och crème fraiche. Gott till är pasta, t.ex. risoni.

Ingredienser

  • 500 g falukorv
  • 1 rödlök
  • 1 msk smör el margarin
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 dl svarta oliver
  • 150 g körsbärstomater
  • 1 msk kalvfond
  • 3 msk pesto, finns att köpa färdig
  • Salt
  • Peppar
  • Servera med
  • Pasta, t.ex. risoni
  • Instruktioner

    1. Skär kiorven i mindre bitar. Skala och hacka löken. Fräs korv och lök i en stekpanna med smör.
    2. Lägg över i en gryta och tillsätt crème fraiche, vatten och oliver. Koka upp och lägg i delade tomater, fond och pesto. Koka i 5 minuter.
    3. Smaka av med salt och peppar. Servera med pasta.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben