Kräftbryléer med kräftstjärtar

Serverar: 10 portioner

Kräftbryléerna har en len och mjuk konsistens med mild och god dillsmak.

Ingredienser

  • 50 g skalde kräftstjärtar
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 dl mjölk
  • 7 ägg
  • ½ dl hackad dill
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • Krondill
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 150 grader. Koka upp grädde och mjölk. Knäck äggen i en skål. Häll över den varma gräddmjölken under vispning.
    2. Blanda ner dill, salt och peppar. Lägg 30 av kräftstjärtarna i portionsformar som rymmer ca 1½ dl. Häll över den varma äggstanningen. Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter.
    3. Garnera varje kräftbrylé med kräftstjärtar och liten kvist krondill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben