Ingredienser
1/2 pkt jäst (25 g)
3/4 dl flytande fett mjölkfritt
2 1/2 dl havremjölk
1 msk fiberhusk
1/2 dl socker
1 krm salt
6 dl glutenfri och mjölkfritt mjölmix till degen + 1 dl till utbakningen
Till fyllningen
2 dl havremjölk
2 äggulor
1 msk socker
1 1/2 msk maizena majsstärkelse
1 msk vaniljsocker
Pensling och garnering
1 msk flytande mjölkfritt fett
1 msk strösocker
18 veckade pappersformar
Tack för ett otroligt bra recept!! Har alltid varit orolig för att de inte ska bli bra när man bakar utan vanligt vetemjöl men tänkte jag kan ju inte annat än misslyckas om de skulle vara så =) Men detta recept gjorde att jag kommer att ge mig in och fortsätta att baka gluten och mjölkfritt =) De var trotts allt lite krångligt att göra med vanlijfyllning men bara man kommer på hur man gör så funkade allt bra och snygga vart som dessutom =P super Goda bullar , bra smak och ungarna älskar dom!! Bättre an köpbullar!!! Tack igen! mvh maja