Krämig bananmousse

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 1 timme 15 minuter

Lätt att göra och väldigt gott.

Ingredienser

  • 3 bananer
  • 1 msk strösocker
  • 4 dl grädde
  • 1 äggula
  • Instruktioner

    1. Börja med att vispa grädden. När du vispat klart mosar du bananerna och blandar in dem i grädden. Därefter häller du i all sirap och blandar i sockret. Sedan rör du i äggulan.
    2. Vispa sedan tills du får en pösig blandning. Fördela sedan bananmoussen i glas och låt stå i kylskåpet 1 timme.
    3. Den blir godare om du låter den stå längre.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    lillemu 7 juni 2010

    Lät jättegott för oss bananälskare men, hur mycket sirap ska det vara i?

    flabban 7 oktober 2012

    Jag undrar också, hur mycket sirap ska det vara?

    PERNILLA 11 januari 2019

    Sirap???

    PERNILLA 11 januari 2019

    Sirap???

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben