Krämig chilikyckling

Serverar: 4 portioner

Krämig chilikyckling

Ingredienser

  • 500-600 g kycklingfilé
  • ½ dl Blue Dragon Sweet Chili dipping sauce
  • 2 dl chilisås, typ Heinz
  • 3-4 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 tsk Blue Dragon hackad ingefära
  • 3 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    Blanda chilisåserna, vitlök och ingefära till en marinad. Strimla kycklingfiléerna, lägg dem i marinaden och låt vila svalt i minst 1 timme. Hetta upp en stekpanna och stek kyckling och marinad tills kycklingen känns mör. Tillsätt grädde och låt koka samman i någon minut, smaka av med salt och peppar. Servera grytan tillsammans med ris och en krispig sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben