Krämig chilisill

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Sillen är en viktig del i våra högtider. Jul, påsk och midsommar är sillen i centrum. Själv älskar jag sälta, krämighet och hetta! Därför brukar chilisillen ha en speciell och viktig plats bland våra traditioner. Hur gillar du din sill?

Ingredienser

  • 425 g inläggningssill
  • 1 liten rödlök
  • 1 röd chili (habanero, piri-piri, den vanliga röda)
  • 2 dl crème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Hacka rödlök och skiva chilin i tunna skivor eller strimla om du hellre vill det. Rör ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Lägg i sillbitarna. Förvara i en burk. Låt stå ett dygn innan servering. Hållbarhet 8-10 dagar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben