Krämig fläskfilégryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Enkelt men gott!

Ingredienser

  • 400 g fläskfilé
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 2 msk flytande matfett t ex Milda Culinesse
  • 200 g champinjoner
  • 200 g kantareller
  • ¾ msk konc flytande buljong Kalv
  • 1 krm svartpeppar, malen
  • 1 krm timjan
  • 2½ dl Milda Mat
  • Salt
  • 2 msk persilja, finhackad
  • Instruktioner

    1. 1. Putsa köttet och skiva det i ca 1 cm stora skivor. Hetta upp matfettet i en stekpanna. 2. Tillsätt vitlöken och fräs det någon minut. Tillsätt köttet och bryn det i matfettet. 3. Ansa svampen. Dela champinjonerna och behåll kantarellerna hela om de inte är för stora. Tillsätt svampen till köttet och låt blandningen fräsa ett par minuter. 4. Tillsätt Milda Mat, buljong, peppar och timjan och låt rätten småkoka ca 6 minuter. Smaka av med salt. 5. Koka under tiden pastan. Servera pastan med såsen och strö över lite finhackad persilja.
    2. Servera bandspaghetti till

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben