Krämig kålsallad

Ett suveränt tillbehör till det mesta!

Ingredienser

  • 150 g savojkål
  • 150 g rödkål
  • ½ rödlök
  • 1 dl matyoghurt, 10 %
  • 1 msk dijonsenap
  • ½ msk pressad limejuice
  • ½ msk japansk soja
  • 1 tsk fryst hackad koriander
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Strimla savoj- och rödkålen fint och lägg i en bunke. Skala och finhacka löken. Rör ihop matyoghurt, senap, limejuice, soja och koriander. Blanda yoghurten med kål och lök. Krydda med ½ tsk salt och 1 krm svartpeppar. Låt stå en stund före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben