Ingredienser
Smör
10 cm purjolök, strimlad
½-1 röd paprika, tärnad
Fryst broccoli
300 g kassler, skuren i bitar
1 ask philadelphia lök och paprika
1 burk crème fraiche
½ dl mjölk, ca
1 kycklingbuljongtärning
1 tsk senap
Soja, några droppar
Grovmalen svartpeppar
Detta var jättegott, tom min kräsna man älskade detta!
Mm riktigt gott å lättlagat!
Jättemumsigt! Min 16-årige son sa "wow" när han tog sin första tugga. Kan varmt rekommenderas! Kryddade med lite dragon också, samt rev parmesan över på tallriken.
Supergott. Kommer jag att göra fler gånger. Betyget blir en femma.
Helt okej
När familjen önskar att man lagar rätten fler gånger så är det ett bra betyg. Tack! :)
Är en burk créme fraiche 2 dl eller 5 dl? :)
1 burk creme fraiche är 2 dl.
Blev väl en helt okej vardagsmat men det var inte mycket mer tyvärr. Kände som det var att något fattades. Kom inte på vad bara..//Miaria
Jättegott men det hade gärna fått vara någon mer grönsak i såsen så det ska jag ta i nästa gång. Jag bytte kasslern mot kokt och rökt skinka (tog ungefär samma vikt) det blev säkert lika gott som med kasslern men väldigt salt, dels innehåller receptet mycket som ger sälta och så ger skinkan ytterligare sälta så det blev på tok för salt, så nästa gång jag lagar denna sås med skinka så utesluter jag buljongtärningen och till sätter lite örtkryddor istället. Tack för ett gott recept! / Lena