Krämig krabbfishpanna

Serverar: 6 portioner

Tid: 45 minuter

Detta recept blev helt improviserat och blev så gott att jag är tvungen att skriva ner det så länge jag kommer ihåg det.

Ingredienser

  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • 10 cm purjolök, nedre delen
  • ½ gul lök
  • 2 msk smör
  • 600 g imiterade lösfrysta krabbkött
  • 1 tsk örtsalt
  • ½ tsk dragon
  • 1 tsk persilja torkad
  • ½ tsk citronpeppar
  • 2½ dl grädde
  • Instruktioner

    1. Fräs den hackade gula löken, hackade paprikorna samt den sköljda skivade purlolöken i 2 msk smör ca 5 min. Krydda och rör om lite. Tillsätt det halvtinade krabbköttet. Rör om lite försiktigt. Tillsätt grädden och låt sjuda under lock ca 5 - 10 minuter. Kolla när det ser krämigt ut. Smaka av och njut!
    2. Att servera till: 4 - 6 portioner ris kokt i vatten med 1 buljontärning i.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben