Krämig laxpastasås med kräftstjärtar & riven parmesan

Tid: 30 minuter

Smakrik och härlig pastasås, serveras med riven parmesan. Både till vardag och fest!

Ingredienser

  • Gul lök
  • Laxfiléer
  • Kräftstjärtar i lag
  • Crème fraiche
  • Citronpeppar
  • Grillkrydda
  • Franska örter
  • Riven parmesan
  • Pasta ex. tagliatelle
  • Instruktioner

    1. 1. Skala och hacka löken. Fräs i lite smör i en panna.
    2. 2. Skär laxen i mindre bitar - skär efter eget tycke - och stek upp. Passa på att krydda med citronpeppar innan den är riktigt brynt.
    3. 3. Vänd i lite kräftstjärtar i lag (utan lagen, det blir tillräckligt med smak av den ändå). Fräs inte för länge - de kan bli sega!
    4. 4. Vänd i crème fraiche och låt småputtra lite samtidigt som du kryddar med grillkrydda och franska örter efter smak.
    5. 5. Koka under tiden pastan.
    6. 6. Vid servering strör du över lite riven parmesanost!
    7. VOILÀ!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben