Krämig löjromssill

Serverar: 6-8 portioner

En riktig lyxsill blir det med löjrom i såsen.

Ingredienser

  • 1 förp 5-minuterssill, 420 g
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • ½ dl majonnäs
  • ½ dl finskuren gräslök
  • ½ vitlöksklyfta
  • 50 g löjrom
  • ½ krm nymald vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Häll av lagen och låt sillen rinna av. Skär den i 2 cm breda bitar.
    2. Blanda yoghurt, majonnäs, gräslök, pressad vitlök och löjrom, spara lite till garnering. Smaka av med peppar och eventuellt lite salt, beroende på hur salt romen är.
    3. Blanda ner sillen och låt den gärna stå till nästa dag. Garnera med löjrom.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben