Krämig nyponfromage

Serverar: 4 portioner

Nyponsoppa blandad med vispad mellangrädde blir en lätt och läcker fromage.

Ingredienser

  • 2 gelatinblad
  • 1 dl Kelda mellangrädde
  • 2 1/2 dl nyponsoppa
  • 2 msk farinsocker
  • 60 g vindruvor
  • Instruktioner

    1. Låt gelatinet ligga i kallt vatten i 5 minuter. Vispa grädden. Ta upp gelatinet och låt det smälta tillsammans med lite av nyponsoppan på svag värme i en kastrull. Rör ner det smälta gelatinet i grädden.
    2. Blanda grädden försiktigt med farinsocker och resten av nyponsoppan.
    3. Häll upp i 4 portionsskålar eller glas. Låt stelna i kylen ca 3 timmar. Lägg på halverade vindruvor och ringla ev över lite nyponsoppa.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben