Krämig ostspätta

Serverar: 4 portioner

En av mina fiskfavoriter.

Ingredienser

  • 600 g rödspättafilé
  • 1 ½ tsk salt
  • 200 g crème bonjour/gräslök
  • 2 msk vatten
  • 1 dl hackad gräslök
  • 1 msk koncentrerad fiskfond
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl skalade räkor
  • Servering
  • Kokt pressad potatis för 4 personer
  • Grönsaker
  • Instruktioner

    Dela fiskfiléerna längs med mittlinjen och salta. Rör ut osten i lite vatten och blanda i hälften av gräslöken. Fördela blandningen på fisken och rulla ihop dem. Lägg rullarna tätt i en vid kastrull. Blanda fond och crème fraiche och häll över fisken. Sjud allt under lock i 5 minuter. Strö över resten av gräslöken och räkor vid servering. Servera med pressad potatis eller mos och grönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben