Krämig påsksill
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
Superenkel och god sill till påsk- eller julbordet.
Ingredienser
2 burkar matjesillfiléer à 200 g
Sås
3 dl gräddfil
2 msk majonäs
2 msk orökt kaviar
1 st rödlök
1 dl hackad dill
Instruktioner
Låt sillen rinna av på hushållspapper.
Skär filéerna i sneda bitar.
Finhacka rödlöken och hacka dillen.
Rör samman gräddfil, majonäs och kaviar. Tillsätt rödlök och dill.
Lägg till sist i sillbitarna. Låt det hela stå kallt några timmar.
Om man lägger upp sillen på ett fat garnera med hårdkokta ägg och lite hackad rödlök och dill.
Liknande recept
Krämig jordgubbspaj
4
8
Krämig pastasallad
6
Krämig kassler
45 min
4
1
Krämig laxtårta
5
8-10
1
Krämig fiskpanna med gräslök
4.4
2-3
5
Krämig kasslergryta med curry
5
5
1
Krämig guacamole
5
5 min
4
6
Grönsaker i krämig jordnötssås
4
Krämig pasta och köttfärsgratäng
4.6
4
9
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!