Krämig påsksill

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Superenkel och god sill till påsk- eller julbordet.

Ingredienser

  • 2 burkar matjesillfiléer à 200 g
  • Sås
  • 3 dl gräddfil
  • 2 msk majonäs
  • 2 msk orökt kaviar
  • 1 st rödlök
  • 1 dl hackad dill
  • Instruktioner

    1. Låt sillen rinna av på hushållspapper.
    2. Skär filéerna i sneda bitar.
    3. Finhacka rödlöken och hacka dillen.
    4. Rör samman gräddfil, majonäs och kaviar. Tillsätt rödlök och dill.
    5. Lägg till sist i sillbitarna. Låt det hela stå kallt några timmar.
    6. Om man lägger upp sillen på ett fat garnera med hårdkokta ägg och lite hackad rödlök och dill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben