Krämig pastagratäng med skinka

Serverar: 4 portioner

Rykande het och nygräddad pastagratäng serveras gärna med en grön sallad.

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 150 g rökt skinka eller kalkon
  • 3 dl tomatsås på burk
  • 2 1/2 dl Kelda sås Simply Cheese
  • 1 dl Arla Köket riven ost mager
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 250°. Koka pastan. Skär skinkan i strimlor. Låt pastan rinna av och blanda ner tomatsås, ostsås och skinka. Lägg det i smorda ugnssäkra portionsformar eller i en stor smord form. Strö över osten. Gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. Servera med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    tosca3 11 december 2011

    Detta åt vi i går. Mycket enkelt och framför allt mycket gott.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben