Krämig pastasallad

Serverar: 4-6 portioner

En god sallad som man kan äta till kött eller kyckling eller servera som en ensamrätt.

Ingredienser

  • 500 g pasta
  • 1 burk creme fraiche
  • mögelost efter smak och tycke
  • Ruccolasallad
  • Soltorkade tomater
  • Salladslök
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Koka pasta. (gärna snäckor som tar upp "såsen" bra.) Rör ihop 1 burk creme fraiche (eller lätt creme fraich om så önskas) med en god mögelost (eller en krämig dessertost typ Cantandou). Blanda någon sallad, gärna Ruccola, med lite soltorkade tomater och salladslök (eller tunna skivor purjolök). Häll krämen över den varma pastan och blanda detta med grönsakerna. Krydda med lite salt och peppar, gärna grovmalen svartpeppar. Dekorera med gurkörtsblommor eller basilikablad. Klart!

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (1)

    pm 17 maj 2009

    yummie, detta ska jag prova i sommar! :-)

    Relaterade Artiklar

    Pastasallad
    Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben