Krämig polenta
Serverar:
4 portioner
En krämig polenta som passar till kött.
Ingredienser
1 dl polentagryn
3 dl hönsbuljong
2 dl mjölk
Finrivet skal och saft av 1 citron
25 g smör
25 g riven vällagrad ost, till exempel präst eller svecia
Salt
Instruktioner
Koka polentagrynen i buljong och mjölk till krämig konsistens enligt instruktionen på förpackningen.
När polentan är klar vänds citronskal, smör och riven ost ner i polentan.
Smaka av med citronsaft och salt.
Liknande recept
Krämig jordgubbspaj
4
8
Krämig pastasallad
6
Krämig kassler
45 min
4
1
Polenta kaka med hallon
5
8-10
Krämig laxtårta
5
8-10
1
Krämig fiskpanna med gräslök
4.4
2-3
5
Krämig kasslergryta med curry
5
5
1
Krämig guacamole
5
5 min
4
6
Grönsaker i krämig jordnötssås
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!