Krämig pyttipanna
Serverar:
4 portioner
Servera gärna pytt i pannan med stekta ägg - rödbetor.
Ingredienser
2 morötter
¼ rotselleri
4 potatisar
300 g biff
150 g sidfläsk
1 gul lök
2 msk persilja
2 dl Norrmejerier lätt crème fraiche champinjon-kantarell
Instruktioner
Skala grönsaker och potatis, skär dem i mindre tärningar. Skala och finhacka löken.
Stek grönsaker och potatis i smör tills de är mjuka och fått fin färg.
Stek löken tills den är mjuk och gyllene.
Skär biff och sidfläsk och stek tills de får fin färg. Blanda kött, grönsaker, potatis och lök. Tillsätt crème fraichen. Strö över persilja.
Servera gärna pytt i pannan med stekta ägg.
Liknande recept
Pyttipanna
4
Krämig jordgubbspaj
4
8
Krämig pastasallad
6
Krämig kassler
45 min
4
1
Krämig laxtårta
5
8-10
1
Krämig fiskpanna med gräslök
4.4
2-3
5
Grekisk pyttipanna
4.8
7 h
4-5
25
Krämig kasslergryta med curry
5
5
1
Krämig guacamole
5
5 min
4
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!