Krämig pyttipanna

Serverar: 4 portioner

Servera gärna pytt i pannan med stekta ägg - rödbetor.

Ingredienser

  • 2 morötter
  • ¼ rotselleri
  • 4 potatisar
  • 300 g biff
  • 150 g sidfläsk
  • 1 gul lök
  • 2 msk persilja
  • 2 dl Norrmejerier lätt crème fraiche champinjon-kantarell
  • Instruktioner

    1. Skala grönsaker och potatis, skär dem i mindre tärningar. Skala och finhacka löken.
    2. Stek grönsaker och potatis i smör tills de är mjuka och fått fin färg.
    3. Stek löken tills den är mjuk och gyllene.
    4. Skär biff och sidfläsk och stek tills de får fin färg. Blanda kött, grönsaker, potatis och lök. Tillsätt crème fraichen. Strö över persilja.
    5. Servera gärna pytt i pannan med stekta ägg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben