Krämig röra med gustavskorv (daladelikatess) till bakpotatis, grönsaksdip eller tunnbrödsrullar

Serverar: 4 portioner

Tid: 5 minuter

Supergod, mättande och snabblagad. Smakrik. Fungerar i de flesta sammanhang.

Ingredienser

  • 3 dl gräddfil
  • 300 gr gustavskorv (= rökt hästkorv)
  • 2 tsk riven pepparrot
  • 1 msk (Graveleijs) senap
  • Instruktioner

    1. Finhacka korven. Rör ihop gräddfil, pepparrot och senap, tillsätt korven.
    2. Ät och njut, till bakpotatis/tunnbrödsrullar/grönsaker som ska dipas.
    3. Till bakpotatisen gör jag också en fräsch sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    annis70 2 maj 2010

    Denna gustavskorv är ju så underbart god.Brukar äta den när jag kommer till min kusin i Borlänge.Men den är så svår att få tag i häruppe i västernorrland. :(

    gosmamman 2 maj 2010

    Hoppas du får gustavskorv när du får besök från Dalarna. Vi brukar faktiskt ta med den till vår son i Bangkok också! Carin "gosmamman"

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben