Jättegott och kan användas till både kött , kyckling och fisk.
Ingredienser
4 bakpotaisar
1 burk, 2 ½ dl, créme bonjoure
Salt
Pepper
1 ½ dl riven ost ( tex Västerbottensost)
Instruktioner
Baka bakpotatis i ugnen, dela dom sedan på mitten och gröp ur dom, blanda potatis med creme bonjoure, salt , peppar, lägg fyllningen i skalen, strö över riven ost och gratinera i ugnen 200 grader i ca 15 min.
Sen kan man ha vad man vill till, jag gjorde laxfile i ugnen.
Tips! Till kyckling är det super att blanda i curry i röran.
Mums! gott och lättlagat. Jag tog créme bonjoure med vitlök och örter. Vi åt det till fläskfilé. Självklart kommer jag att göra det igen för den här potatisen gillade vi här hemma.Full pott.
Tack för receptet
halen696618 oktober 2009
Kul att Ni gillade det.
Hemma hos oss är detta en favorit.
Helen
lilltimbe30 juli 2011
Detta va en riktig hit till vår grillkväll :) Mycket beröm! En klar 5a! Tack för gott recept!! :)
Mums! gott och lättlagat. Jag tog créme bonjoure med vitlök och örter. Vi åt det till fläskfilé. Självklart kommer jag att göra det igen för den här potatisen gillade vi här hemma.Full pott. Tack för receptet
Kul att Ni gillade det. Hemma hos oss är detta en favorit. Helen
Detta va en riktig hit till vår grillkväll :) Mycket beröm! En klar 5a! Tack för gott recept!! :)
Krämigt och supergott