Bakad bakpotatis med god röra

Serverar: 4 portioner

Jättegott och kan användas till både kött , kyckling och fisk.

Ingredienser

  • 4 bakpotaisar
  • 1 burk, 2 ½ dl, créme bonjoure
  • Salt
  • Pepper
  • 1 ½ dl riven ost ( tex Västerbottensost)
  • Instruktioner

    1. Baka bakpotatis i ugnen, dela dom sedan på mitten och gröp ur dom, blanda potatis med creme bonjoure, salt , peppar, lägg fyllningen i skalen, strö över riven ost och gratinera i ugnen 200 grader i ca 15 min.
    2. Sen kan man ha vad man vill till, jag gjorde laxfile i ugnen.
    3. Tips! Till kyckling är det super att blanda i curry i röran.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    Disen 18 oktober 2009

    Mums! gott och lättlagat. Jag tog créme bonjoure med vitlök och örter. Vi åt det till fläskfilé. Självklart kommer jag att göra det igen för den här potatisen gillade vi här hemma.Full pott. Tack för receptet

    halen6966 18 oktober 2009

    Kul att Ni gillade det. Hemma hos oss är detta en favorit. Helen

    lilltimbe 30 juli 2011

    Detta va en riktig hit till vår grillkväll :) Mycket beröm! En klar 5a! Tack för gott recept!! :)

    christincarlsson 27 november 2011

    Krämigt och supergott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben