En snabblagad rätt som står på bordet inom 10 minuter. Färdigstekt rostbiff och färsk pasta med en krämig sås av grillad paprika och crème fraiche.
Ingredienser
250 g stekt rostbiff i tunna skivor
150 g färska sockerärter
2 pkt färsk tagliatelle à 250 g
1 burk grillad paprika, 200 g
2 dl lätt crème fraiche
1/2 + 1/2 tsk salt
1 + 2 krm nymald svartpeppar
Instruktioner
Strimla rostbiffen. Ansa och strimla sockerärterna. Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Låt paprikan rinna av, men spara 2 msk av oljan. Mixa paprika med crème fraiche och smaka av med 1/2 tsk salt och 1 krm svartpeppar.
Stek rostbiff och sockerärter i oljan från paprikan. Krydda med 1/2 tsk salt och 2 krm svartpeppar.
Låt pastan rinna av och blanda den med paprikasåsen. Fördela pastan på tallrikar och toppa med rostbiffsfräs.