Krämig skinkröra med mostoppar

Serverar: 4 portioner

Gott

Ingredienser

  • 4 port potatismos av pulver ( helst hemmagjort)
  • 200 g rökt skinka
  • 1 knippa salladslök eller 1 purjolök
  • 2 dl lättmjölk
  • 1 burk (2 dl) creme bonjour cuisine med vitlök
  • 250 g körsbärstomater
  • ½ dl hackad gräslök
  • Instruktioner

    Tillaga potatismoset enligt förp.anvisning.Fyll moset i en spritspåse och spritsa ut små toppar på en bakpappersklädd plåt.Gratinera topparna mitt i ugnen i 250 grader ca 10 min. Skär skinkan i strimlor.Skölj och strimla salladslöken.Koka upp creme bonjour cuisine tillsammans med 2 dl lättmjölk. Rör i skinka och salladslök, låt puttra under lock ca 5 min. Smaka av med salt, peppar och ½ dl hackad gräslök. Red eventuellt röran med 1 - 2 msk maizenaredning för jusa såser. Servera potatismostopparna med skinkröran, körsbärstomater och bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben