Smält smöret och tag av kastrullen från värmen.
Rör i socker, ägg, mjöl blandat med bakpulver och sist citronskal. Klicka blandningen i smorda folieformar.
Hacka ihop en smulig deg av smör, mjöl och socker.
Fördela smeten över formarna.
Hej! Skulle baka dessa i lördags, följde receptet, men smeten blev bara en sockersmörja, gräddade en muffins för att prova, men det blev tyvärr inget bra!
Vet inte vad som är fel?/Linda
h05annni9 mars 2011
Tips, för att göra de ännu krämigare så gör inte smuldegen så smulig, utan mer kladdig och ta 3-4 små klumpar i varje muffinsform istället. Blir jättekrämig och med en liten go skorpa på toppen!
Hej! Skulle baka dessa i lördags, följde receptet, men smeten blev bara en sockersmörja, gräddade en muffins för att prova, men det blev tyvärr inget bra! Vet inte vad som är fel?/Linda
Tips, för att göra de ännu krämigare så gör inte smuldegen så smulig, utan mer kladdig och ta 3-4 små klumpar i varje muffinsform istället. Blir jättekrämig och med en liten go skorpa på toppen!