Krusbärsmarmelad med vanilj
Härligt gott!
Ingredienser
2 vaniljstänger
8 dl syltsocker
1 dl vatten
2 l krusbär
Instruktioner
Snoppa och skölj krusbären. koka krusbär och vatten utan lock i ca 15 minuter.
Skär vaniljstängerna på längden och skrapa ur fröna med en kniv. Tillsätt vanilj och socker, koka upp och koka ytterligare 10-15 minuter utan lock.
Plocka upp vaniljstängerna. Skumma. Låt marmeladen vila i 15 minuter, rör då och då.
Ös upp på rena, varma burkar och sätt på lock. Förvara marmeladen i kylen
Liknande recept
Vanilj/kokos bullar
4.6
45
19
Jordgubbssylt med citron och vanilj
4.8
1
3
Vanilj cupcakes med creme cheese frosting
4.6
5
Vanilj och blåbärsbullar
5
60
6
Krusbärsmarmelad
4.2
1 h
1
Morotsmarmelad med vanilj
4.5
1 h
1
Kickis krusbärsmarmelad
3
Körsbärssylt med vanilj & ljus rom
Husets krusbärsmarmelad
30 min
Kommentarer (1)
SoffeDoffe
22 augusti 2010
mycket gott recept , syrligt , sött och helt underbart! :D
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
mycket gott recept , syrligt , sött och helt underbart! :D