Krusbärssylt med vaniljsocker
Tid:
30 minuter
Detta är ett recept från min mamma.
Ingredienser
1 kg krusbär
1 dl vatten
250 g socker
300 g syltsocker
2 msk vaniljsocker
Fruktpektin
Instruktioner
Koka bär och vatten, under lock, ca 10 minuter. Ta grytan från värmen, rör ned sockret lite i sänder. Koka upp låt sjuda ca 10 minuter, skumma väl.
Tag kastrullen från värmen rör i vaniljsocker och fruktpektin.
Liknande recept
Rulltårta med kokos, kakao och krusbärssylt
15 min
6-8
Hemmagjort vaniljsocker
1
3
Krusbärssylt
4.5
5
Chokladgrottor
5
20
2
Chokladpudding
4.5
10
Kexchokladpaj
3.8
8
5
Kladdkaka
5
4-6
2
Kladdkaka
4
6
1
Sockerkaka
4
12
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!